Denný diár Print Classic 2024
search
  • Denný diár Print Classic 2024
  • Denný diár Print Classic 2024

Denný diár Print Classic 2024

26,80 €

Denný diár na rok 2024 veľkého formátu A4 s názvom Print Clasic v modrej, bordovej a čiernej farbe je nevyhnutnou súčasťou každodenného života. Jeho kvalitná matná koženka zabezpečuje dlhodobú trvácnosť a je príjemná na dotyk, čím robí tento diár.

V dennom diári nájdete všetko potrebné pre plánovanie Vášho roku 2024. V diári je priestor pre Vaše osobné údaje, ktoré sú v prednej časti diára a určite by ste ich mali vyplniť. Ak sa Vám stane, že sa diár stratí tak poctivý nálezca nebude mať problém Vám diár doručiť alebo zavolať na Vaše číslo kam si poň môžete prísť.

V diári je aj plánovač dovolenky s mesačným prehľadom takže si môžete jednoduchšie naplánovať Vašu dovolenku v roku 2024. Nechýba ani plánovací kalendár na rok 2024. Nájdete tu aj telefónne predvoľbyštátne sviatky Českej a Slovenskej republikymedzinárodné sviatky. Samozrejme nechýba ani slovenské kalendárium so Slovenskými menami a sviatkami.

Plánovať môžete od 7:00 do 20:00 pričom každý riadok znamená 15 minút – takže každá hodina má 4 riadky. Toto Vám umožní dokonale rozplánovať Váš deň.

V dolnej časti je na každej strane trojmesačné kalendárium aby ste sa mohli jednoducho orientovať v predchádzajúcom, aktuálnom a nadchádzajúcom mesiaci.

Diár obsahuje aj perforované rožky takže vždy budete na aktuálnom dni v roku. Stačí pri pretočení strany odtrhnúť roh na strane a budete vždy aktuálny. Samozrejme orientáciu Vám zjednoduší aj lacetka – textilná záložka v diári.

Formát: A4 

Rozmery: 29,7 x 21 cm

Počet strán: 400 strán

Farby: Modrá, Čierna, Červená bordová

Farba: Červená
Množstvo
Produkt je dostupný s inými parametrami

  Bezpečný nákup

Slovenský internetový obchod

  Rýchle doručenie

Kuriér Packeta Slovenská pošta

R00524
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.